I'm standing where you left me.

KAN BÖRJA INLÄGGET MED ATT FRÅGA EN FRÅGA JAG VILL HA ETT ÄRLIGT SVAR PÅ, WOGGA.. ÄR DET FAVORITEN* ????? :)



Det är söndagkväll, klockan slog precis 00.00 mot måndag. Och jag är piggare än på hela dagen.
Har haft en underbar helg som har spenderats med en av mina absolut finaste vänner. Cecilia Vikström.
Fredagen var vi hemma hos mig, tände lite ljus, åt middag och drack julmust framför Idol. Cicci slocknade på soffan, men det gör ingenting. Bara att vara i hennes sällskap gör mig trygg och glad.

lördag så vaknade jag på soffan, tvn var påslagen på ljudlös och datorn spelade fortfarande en och samma låt. Daniel Norberg - Don't look back in anger.
Underbart bra version av den låten. Väldigt känslig och fin.

Jag gick fram till fönstret, såg hur frosten kylde fint på balkongräcket och att solen var halvt uppe och himlen var sådär fint rosa-blå-gul :) jag njuter varje sekund då himlen är så fin. (som alltid, vare sig väder.. den fascinerar mig varje dag). Samtidigt som det är något jag är så rädd för. Men skit samma, vi ska inte komma in på det.

Jag satte igång och målade mina sovrumsväggar, vitt och fint ska det bli. och det är på god väg, på god väg.
Då jag målat alla väggar så tog jag bussen-tunnelbana-tunnelbana. Den här kvällen var det jag som skulle besöka Cicci i Solna. Hon mötte mig vid tunnelbanan och så gick vi och handlade middag.
Vi tillagade den och satte oss även denna kväll framför tvn med ljus och massa mys. "Så mycket bättre" var på schemat. UNDERBART program, fanken så glad jag blir av det. Speciellt denna gång då det handlade om Petter. Vilken härlig människa!

   

Efter det satte vi igång en film "gökboet" men både jag och Ciccan somnade ganska så snabbt. Så den såg vi klart då vi åt frukost imorse.
Sen tog vi en liten promenad i Solna Centrum och så shoppade vi lite. Mest fönstershoppade dock. Men det var riktigt trevligt. Har det alltid så bra i hennes sällskap. Hon är mycket underbar vän.

Sen jag kom hem från Cicci har jag målat lite mer, städat fint i köket och myst i soffan med ljus, täcke, gossip girl och ensam mamma söker. En super bra helg har jag haft verkligen.



Det här ensam mamma söker alltså, jag tror att jag har sett varje avsnitt sen det drog igång för typ 4 år sen?!
Det är ett mycket fint program och man blir så glad i detta höstmörker av att se sommaren, kärleken och höra den otroligt glada musiken. men samtidigt, FAN VA KÄR MAN BLIR. men vad blir man kär i?! Var fan finns han?!
Bäst för dig att du tittar fram nu så jag kan få bli lite käääär. Det är på tiden nu igen.



finns så mycket olika musik jag lyssnar på. Shit, hitta någon som är mer allätare än mig. Fy fanken alltså.. jag lyssnar nog på det mesta. ändrar mig vecka till veckan, dag till dag.. helt beroende på vilket humör jag är på.
Inte alltid jag är sugen på att lyssna på Ola heller. MEN han finns alltid där. Och det finns alltid någon låt jag kan lyssna på utan att vela byta (för det finns faktiskt sånna låtar med, även med han.. tro det eller ej) ;)
Men gud bevare mig väl vad jag gillar den killen och hans musik alltså. Det är galet. All kärlek till musiken han skriver och fömedlar. Nog om det.. du är musiken i mig.

Nu har jag bara åtta veckor kvar på jobbet. Ett jobb som jag trivs så himla bra på och som känns så oerhört jobbigt att lämna. Tror inte att någon förstår hur svårt det var att skriva på uppsägningen. Jag försökte verkligen dra ut på det, men samtidigt som jag gav lapparna i handen på min chef så kändes det bra. Det är med SÅ blandade känslor jag gör detta. 1,5 år av mitt liv har jag varit på den absolut bästa förskolan jag kan tänka mig. De bästa barnen, personalen, föräldrarna allting har för det mesta varit riktigt bra. Jag kommer sakna det så mycket. Men eftersom jag har valt detta själv så känns det samtidigt väldigt bra. Nu ska jag få komma hem till Östersund på obestämd tid. Och det är också enbart mitt egna val. Många försöker få mig att stanna i Stockholm och många försöker få mig tillbaka till Östersund. Jag vill båda delarna. Men just nu känns detta som de enda rätta.

Jag letar förbrilt en lägenhet att bosätta mig i och ett arbete att jobba på där hemma. Det kommer nog blir väldans skönt och bra vilket som.

Så det var en liten uppdatering med väldigt mycket text och lite bilder. Sorry... men vafanken :)


/peace!
 


RSS 2.0